Dřevěné hodinky

O dřevěných hodinkách

Máte rádi moderní tvary a moderní technologie? Chybí Vám však propojení moderního světa s kvalitou přírodních materiálů? Nabízíme Vám dřevěné hodinky, které tyto obě vlastnosti splňují! Koncept Back to Nature spojuje moderní technologie a přírodní dřevěný materiál a dává tak hodinkám zcela nový rozměr. Moderní technologie r...

O dřevěných hodinkách

Máte rádi moderní tvary a moderní technologie? Chybí Vám však propojení moderního světa s kvalitou přírodních materiálů? Nabízíme Vám dřevěné hodinky, které tyto obě vlastnosti splňují! Koncept Back to Nature spojuje moderní technologie a přírodní dřevěný materiál a dává tak hodinkám zcela nový rozměr. Moderní technologie reprezentují hodinové strojky od společnosti Citizen, které mají na poli hodinek dlouholetou tradici a zkušenosti. Strojky, které zaručují kvalitu a preciznost chodu hodinek.

Jaké dřevo volíme?

Samotné hodinky jsou pak vyřezány a ručně dopracovány ze dřeva. Nejčastěji pro výrobu hodinek volíme santalové dřevo nebo dřevo javorové. Oba druhy dřeva se liší svými charakteristikami. Javorové dřevo je spíše světlé, santalové je pak o něco tmavší a jsou na něm letokruhy a struktura dřeva více patrné. Hodinky ze santalového dřeva nabízíme ve dvou barvných provedeních - červené a tzv. zelené santalové dřevo. Jako zástupce červeného santalového dřeva můžeme prezentovat např. model TimeWood Becrux, zástupcem zeleného santalového dřeva jsou pak dřevěné hodinky TimeWood Macis.

Velice zajímavým a prémiovým kouskem jsou hodinky TimeWood Valdi vyrobené z exotického dřeva zebrano, které je charakteristické svým pruhovaným vzorem. Jedná se o nejexkluzivnější model, které jsou v naší nabídce.

Před opracováním je dřevo vždy dokonale vysušené. Vysušení zabrání tomu, že by dřevo používáním vyschlo a popraskalo a drží si tak svůj stálý tvar a strukturu.

Design hodinek

Snažíme se nabídnout tvary a křivky, které jsou moderní a ladí s materiálem, z kterých jsou hodinky vyrobeny. Doufáme, že každý si u nás svůj tvar vybere. Na výběr z kulatých i hranatých i s různými druhy ciferníků a označení.

Samozřejmostí je rozdělení na pánské a dámské hodinky. Pánské hodinky se vyznačují zpravidla svou robustností, velkým ciferníkem a tlustým páskem. Naproti tomu se dámské hodinky vyjímají svou ladností, decentními ručičkami a zpravidla čtvercovým tvarem.

Značka TimeWood

V našem e-shopu nabízíme jen a pouze dřevěné hodinky značky TimeWood. S tímto výrobcem již spolupracujeme přes 3 roky a za uplynulou dobu jsme si jisti jejich kvalitou, originálním designem a případným bezproblémovým servisem. Co je pro nás však nejsilnějším argumentem, proč nadále nabízet výhradně značku TimeWood, je zákaznická spokojenost a chvála na tyto dřevěné hodinky, která se nám od spokojených zákazníků již několikrát donesla.

Proč si vybrat dřevěné hodinky?

Všechny dřevěné hodinky, které nabízíme jsou hypoalergenní a dřevo je velmi příjemné na dotek, jelikož je bezchybně opracováno. Jedná se o velmi stylový doplněk, se kterým se stanete středem pozornosti v každé společnosti. Jak již bylo řečeno, hodinky jsou poháněny moderními hodinovými strojky o jejich se starají strojky Citizen. Všechny hodinky splňují nejmodernější trendy designu.

Zobrazit

Dřevěné hodinky Počet produktů: 19

na stránku
Zobrazeno 13 – 19 z 19 položek
Zobrazeno 13 – 19 z 19 položek